LAAT JEZELF ZIEN LAAT JEZELF ZIEN

Wil je
meer naamsbekendheid? op 1 staan in Google? meer verkoop realiseren?


Ja, dat wil ik!

veertjes Vergroot je zichtbaarheid
veertjes Behaal meer omzet
veertjes Bereik je doelgroep

Marketingbureau

Een marketingbureau helpt je met activiteiten om de verkoop van jouw bedrijf of organisatie te bevorderen. Bijvoorbeeld betere vindbaarheid in Google, een social media campagne of een advertentiecampagne. Elke doelgroep vraagt om een eigen benadering. Als ondernemer wil je klanten bereiken. Een professionele website en hoge posities in Google zijn inmiddels onmisbaar. Maar dat is niet het enige, er zijn tal van marketingtechnieken waarmee je jouw zichtbaarheid en naamsbekendheid vergroot. Marketingactiviteiten waarmee jij de verkoop van jouw producten of diensten bevordert. Dat is waar wij ons als marketingbureau mee bezig houden. Wij zetten jouw merk op de kaart.

Marketing in het kort

Goede marketing levert meer omzet op. Het verbetert de naamsbekendheid en verhoogt de aanvragen. Veel marketingactiviteiten ken je waarschijnlijk wel. Denk bijvoorbeeld aan je website, nieuwsbrief of de inzet van social media kanalen. Marketingactiviteiten zijn onder te verdelen online marketing, e-mailmarketing, direct marketing, zoekmachine marketing, social mediamarketing, telemarketing, printmarketing en affiliate marketing.

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:

achterdepoorte (1)
Logo-Deurnodig_RGBdienstenpagina
rijschool-hendriks
Snowsports_logo_[Social]dienstenpagina

pruis-schilderwerken
nationale-spoorwegen
ijslander
van-gelder

En 200+ andere klanten in Elburg en omgeving

Marketingstrategie van een marketingbureau

Als je de mogelijkheden al kent, wil je misschien direct een marketingbureau aan het werk zetten. Vliegensvlug een social media advertentie op je doelgroep afvuren en de klanten laten binnenstromen. Het resultaat zal je tegenvallen. Waarom? Omdat je strategie ontbreekt. Vergelijk het met de fundering van je huis; je hebt het nodig, anders zakt het in elkaar. Er gaat een goed doordachte en georganiseerde marketingstrategie aan vooraf. Je hebt een plan nodig waarin je realistische doelen opstelt die haalbaar zijn. Je moet weten wie je wilt bereiken en hoe je ze kunt bereiken. Want wie zegt dat jouw doelgroep op Facebook zit? En weet je eigenlijk wel waar jouw ideale klant naar zoekt als hij Google erbij pakt?

Tijd voor actie

Zodra wij als marketingbureau de strategie hebben uitgewerkt en jij akkoord bent, gaan we aan de slag. Van een zakelijke LinkedIncampagne tot een indrukwekkende dronevideo. Een flitsende webshop, nummer 1 positie in Google, persoonlijke nieuwsbrief of glossy magazine. We realiseren het allemaal om ervoor te zorgen dat jij meer zichtbaarheid krijgt en daarmee meer verkoopt.

Wij ontwikkelden huisstijlen voor:

Wat zeggen anderen over ons?

  5 star review  Bureau Hanze heeft voor Snowsports Zwolle de marketing opgezet en uitgevoerd. Ze hebben onder andere het logo ontworpen, de website gemaakt en gezorgd dat deze goed gevonden wordt en verzorgen de berichtgevingen op social media. De samenwerking vind ik erg prettig. Korte lijntjes, veel meedenken en verplaatsen in onze situatie. En (uiteraard) merk je dat ze kennis van zaken hebben.

  thumb Alexander de Boer

  5 star review  We hebben een fijne ervaring met Bureau Hanze. Ze hebben een prachtige website voor ons gebouwd. De website is heel modern en precies passend bij Edelmann Juridisch Adviseurs. Daarnaast hebben ze ons logo versterkt en er een mooie huisstijl omheen gebouwd. Bedankt Bureau Hanze!

  thumb Marieke Uytdehaag

  5 star review  Ik heb met iSwipe een leefbaarheidsanalyse mogen doen voor Bureau Hanze. Colin gunde mij de opdracht en schakelde snel. Het is prettig samenwerken met hem en hij gaf mij voldoende tijd om de opdrachten af te ronden. Goede ondernemer, met aandacht voor jeugd!

  thumb Tjerk Kooistra

Analyse en bijsturen

Als marketingbureau maken wij alle resultaten meetbaar. Hoeveel mensen openden jouw nieuwsbrief? Wie klikten op de link en hoeveel hebben daadwerkelijk een cursus geboekt op jouw website? Alleen met heldere cijfers en statistieken weet jij wat ons werk oplevert. Wil je adverteren op social media? Dan zien we door middel van A/B testing precies welke advertentie het meeste oplevert. Daarmee weten we precies wat wel en niet werkt en vinden we de beste oplossingen voor jou.

Marketingbureau inschakelen?

Wil jij ons marketingbureau inschakelen om meer naamsbekendheid te generen bij jouw doelgroep? Slim! Wij helpen je graag meer omzet te behalen met effectieve marketingactiviteiten. We denken na over de beste marketingtechniek die past bij jouw bedrijf en doelgroep. Neem contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Laat je informeren over de mogelijkheden van een marketingbureau

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

   
  Direct contact met onze communicatie-adviseur Colin Pelleboer

  085 06 40 200
  colin@bureauhanze.nl
   
  Bel ons
  Adres
  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  ×