Marketingbureau

Goede marketing levert meer omzet op. Het verbetert de naamsbekendheid en verhoogt de aanvragen. Veel marketingactiviteiten ken je waarschijnlijk wel. Denk bijvoorbeeld aan je website, nieuwsbrief of de inzet van social media kanalen. Marketingactiviteiten zijn onder te verdelen online marketing, e-mailmarketing, direct marketing, zoekmachine marketing, social mediamarketing, telemarketing, printmarketing en affiliate marketing.

Marketingbureau

Een marketingbureau helpt je met activiteiten om de verkoop van jouw bedrijf of organisatie te bevorderen. Bijvoorbeeld betere vindbaarheid in Google, een social media campagne of een advertentiecampagne. Elke doelgroep vraagt om een eigen benadering. Als ondernemer wil je klanten bereiken. Een professionele website en hoge posities in Google zijn inmiddels onmisbaar. Maar dat is niet het enige, er zijn tal van marketingtechnieken waarmee je jouw zichtbaarheid en naamsbekendheid vergroot. Marketingactiviteiten waarmee jij de verkoop van jouw producten of diensten bevordert. Dat is waar wij ons als marketingbureau mee bezig houden. Wij zetten jouw merk op de kaart.

Daar kun je vanuit gaan

Jouw nieuwe marketingstrategieën klaar voor meer bereik

Advies en marketingstrategie
Duidelijke doelgroep bepaling
Social media en advertentiecampagnes
Meer naamsbekendheid, conversies en nog meer!

“Experts op het gebied van marketing”

Een offerte op maatWij werken o.a. voor de volgende klanten:


En 200+ andere klanten

Marketingstrategie van een marketingbureau

Als je de mogelijkheden al kent, wil je misschien direct een marketingbureau aan het werk zetten. Vliegensvlug een social media advertentie op je doelgroep afvuren en de klanten laten binnenstromen. Het resultaat zal je tegenvallen. Waarom? Omdat je strategie ontbreekt. Vergelijk het met de fundering van je huis; je hebt het nodig, anders zakt het in elkaar. Er gaat een goed doordachte en georganiseerde marketingstrategie aan vooraf. Je hebt een plan nodig waarin je realistische doelen opstelt die haalbaar zijn. Je moet weten wie je wilt bereiken en hoe je ze kunt bereiken. Want wie zegt dat jouw doelgroep op Facebook zit? En weet je eigenlijk wel waar jouw ideale klant naar zoekt als hij Google erbij pakt?

Tijd voor actie

Zodra wij als marketingbureau de strategie hebben uitgewerkt en jij akkoord bent, gaan we aan de slag. Van een zakelijke LinkedIncampagne tot een indrukwekkende dronevideo. Een flitsende webshop, nummer 1 positie in Google, persoonlijke nieuwsbrief of glossy magazine. We realiseren het allemaal om ervoor te zorgen dat jij meer zichtbaarheid krijgt en daarmee meer verkoopt.

Wat zeggen klanten over ons?

Recent opgeleverd werk

Marketingbureau inschakelen?

Wil jij ons marketingbureau inschakelen om meer naamsbekendheid te generen bij jouw doelgroep? Slim! Wij helpen je graag meer omzet te behalen met effectieve marketingactiviteiten. We denken na over de beste marketingtechniek die past bij jouw bedrijf en doelgroep. Neem contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wij gaan graag met je om tafel

Neem gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

info@bureauhanze.nl

085 06 40 200

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

    Bel ons
    Adres
    ×