LAAT JEZELF ZIEN LAAT JEZELF ZIEN

Wil je
beter gevonden worden? meer naamsbekendheid? meer interactie? meer bezoekers? meer likes op social media?


Ja, dat wil ik!

veertjes Alles onder 1 dak
veertjes Scoren online
veertjes Ervaren online marketing specialisten

Online marketing Gelderland

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Gelderland? Bureau Hanze helpt je graag verder. Wij zijn een full service communicatiebureau in Elburg, Gelderland. Bij ons kun je terecht voor al je online marketingactiviteiten.

Wil je graag meer online bekendheid en hoog in de zoekresultaten op Google, meer uit je social media halen of meer omzet uit je webshop? Bureau Hanze kan je hierbij helpen. Samen kijken we naar de mogelijkheden om jouw online marketing tot een succes te maken. We kijken naar jouw bedrijf, welke online marketingactiviteiten daar bij passen en naar de doelen die jij wil halen. Wil je veel bereiken op social media? Dan zetten we de online marketing vooral daar op in. Wil je zo hoog mogelijk in Google eindigen? Met zoekmachineoptimalisatie zorgen wij dat jij dit bereikt. We gaan op een strategische manier aan de slag, waarbij jouw online marketingdoelen centraal staan. Uiteraard houden we je op de hoogte van de successen die we bereiken op het gebied van online marketing.

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


En 200+ andere klanten in Gelderland

Wat zeggen anderen over ons?

  5 star review  Ik heb met iSwipe een leefbaarheidsanalyse mogen doen voor Bureau Hanze. Colin gunde mij de opdracht en schakelde snel. Het is prettig samenwerken met hem en hij gaf mij voldoende tijd om de opdrachten af te ronden. Goede ondernemer, met aandacht voor jeugd!

  thumb Tjerk Kooistra

  5 star review  Goede en sterke service. Heren hebben verstand van zaken. Staan altijd voor je klaar om het beste uit jouw online zichtbaarheid te halen!

  thumb Leoni Wezep

  5 star review  Het is erg prettig om te werken en te schakelen met de mannen van Bureau Hanze. Ze denken mee in onze plannen en adviseren waar nodig. Professionaliteit en de juiste uitstraling staan voorop in hun werk.

  thumb Patrick Visch

Over Bureau Hanze

Bureau Hanze in Gelderland is ontstaan uit een jarenlange samenwerking tussen twee reclame- en communicatiebureaus uit Kampen in Overijssel en Elburg in Gelderland. Door het delen van onze krachten zijn wij een in staat een compleet communicatieconcept neer te zetten. Je kunt bij ons terecht voor alle online marketing, maar ook voor vrijwel alles op het gebied van communicatie staan wij voor je klaar. Je kunt ook bij ons terecht op de gebieden van webdesign, content en creatie.

Succesvolle online marketing?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van online marketing in Gelderland? Wij gaan graag met je in gesprek om samen de mogelijkheden te bespreken. In dit vrijblijvende gesprek kun je al je vragen en wensen op het gebied van online marketing voorleggen. Wij kijken voor je hoe wij jouw online marketing tot een succes kunnen maken. Neem contact met ons op voor een afspraak op ons kantoor in Elburg, Gelderland. Uiteraard kunnen jouw wensen ook bespreken tijdens een gesprek bij jou op locatie.

Laat je informeren over de mogelijkheden van ons online marketing bureau in Gelderland

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.

   
  Direct contact met onze adviseur Colin Pelleboer

  085 06 40 200
  colin@bureauhanze.nl
   
  Bel ons
  Adres
  ×