HET MOOISTE RECLAMEDRUKWERK HET MOOISTE RECLAMEDRUKWERK

Wil je
magazines? brochures? reclamefolders? visitekaartjes? enveloppen?


Ja, dat wil ik!

veertjes Brochures en magazines
veertjes unieke en tastbare reclame
veertjes professionele vormgeving
veertjes Fotografie
veertjes Drukwerk en verspreiding
Reclamedrukwerk is tastbaar en heeft daardoor een hogere attentiewaarde. Door op een creatieve manier met drukwerk om te gaan kun jij je onderscheiden als bedrijf, je naamsbekendheid vergroten of een actie onder de aandacht brengen. Denk bijvoorbeeld aan het uitdelen van flyers op een beurs of het meegeven van een brochure na een gesprek. Een goed vormgegeven magazine is verleidelijk om door te lezen.

De juiste boodschap

Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap duidelijk naar voren komt. Dat doen we op posters, flyers, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en ga zo maar door. Aangepast op jouw wensen en smaak zoeken we niet alleen naar de mooiste, maar ook naar de effectiefste manier om deze boodschap aan de juiste doelgroep te presenteren.

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


Hoe gaat het in zijn werk?

Inventariserend gesprek

Enveloppen laten maken of een brochure laten maken is pas nuttig als je daarmee de juiste boodschap aan de juiste doelgroep kan presenteren. We beginnen daarom met een inventariserend gesprek om met je mee te denken. Hierin bespreken we alles dat bij reclamedrukwerk komt kijken. Bijvoorbeeld: Wat is de doelgroep? Om hoeveel posters of flyers gaat het? Welk formaat? Wil je een luxe uitstraling of een low-budget uitstraling? Is het belangrijk voor je om duurzaam papier te gebruiken?

Ontwerp en tekst

Is het eenmaal duidelijk welk drukwerk noodzakelijk is en hoe het eruit moet zien? Dan gaan wij aan de slag! We ontwerpen geheel in jouw stijl uniek(e) briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, brochures, direct mailing, enzovoort. We kunnen stockfoto’s gebruiken, maar we hebben ook fotografen in dienst voor een professionele fotoshoot. Uiteraard gaat alles in overleg. Is er vervolgens nog een nieuwe tekst nodig, of wil je een eigen tekst laten redigeren? Ook dat is geen probleem. Onze tekstschrijvers gaan aan de slag met een pakkende tekst, dat feilloos bij het beeld aansluit.

Digitale proefdruk

Wil je een poster laten maken, maar niet direct laten drukken? Daar zijn wij het helemaal mee eens. Daarom krijg je eerst een digitale proefdruk, zo weten wij of alles naar wens is. Eventuele aanvullingen of opmerkingen verwerken we direct.

Definitieve druk

Gelukt, een flyer laten maken is nog nooit zo makkelijk geweest! Het drukwerk wordt naar je opgestuurd.

Drukwerk verspreiden

Drukwerk verspreiden kunnen wij voor je regelen. Wij werken samen met verschillende verspreidingsbureaus in de regio’s om de flyers of folders te verspreiden.

Succes? Herdruk!

Is het een succes? Zijn de visitekaartjes en folders de deur uit gevlogen? Wij regelen een nieuwe voorraad drukwerk voor je.

Op zoek naar reclamedrukwerk?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen met ons reclamedrukwerk? Op locatie, online of bij ons op kantoor nemen wij graag de wensen en mogelijkheden met je door. In een vrijblijvend gesprek kun je al jouw vragen aan ons voorleggen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wat zeggen klanten over ons?

  5 star review  Smooth Vision heeft een nieuwe website laten ontwikkelen door Bureau Hanze. Wij zijn erg enthousiast over het eindresultaat, ook de samenwerking verliep erg prettig en snel. Complimenten aan het team. Aanrader.

  thumb Christian Verharen

  5 star review  Bureau Hanze has created a new website for our blanket laundry and designed a super nice logo. I entered the website completely blank, but after a few conversations Colin translated the wishes perfectly into a website that completely matches the style of our company. All employees of Bureau Hanze have an enormous amount of expertise and clear and fast communication. They know exactly what does or does not work well on the website and give good advice on this. Offline marketing has also been entrusted to them, and I am also very happy with this. It is a very professional company, with great people to work with!

  thumb Stefanie Verhoef

  5 star review  Bureau Hanze heeft voor onze dekenwasserij een nieuwe website gemaakt en een supermooi logo ontworpen. Ik ging er v.w.b. de website helemaal blanco in, maar Colin heeft na een paar gesprekken de wensen perfect vertaald naar een website die helemaal bij de stijl van ons bedrijf past. Er is enorm veel kennis van zaken bij alle medewerkers van Bureau Hanze, en duidelijke en snelle communicatie. Ze weten precies wat wel of juist niet goed werkt op de website en geven hier goed advies in. Ook offline marketing is hen toevertrouwd, en ben ook hier heel blij mee. Het is een heel professioneel bedrijf, met fijne mensen om mee samen te werken!

  thumb Stefanie Verhoef

  5 star review  Good and strong service. Gentlemen know their stuff. Are always there for you to get the best out of your online visibility!

  thumb Leoni Wezep

  4 star review  The collaboration with Colin Pelleboer was very correct and very pleasant. Colin is enthusiastic and very transparent. My emails were answered very correctly almost immediately.

  thumb Willem van Norel

  5 star review  Een bedrijf met een professionele aanpak en een prettige gesprekspartner

  thumb Rene Meinema
Bel ons
Adres
×

Powered by WhatsApp Chat

×