HET MOOISTE RECLAMEDRUKWERK HET MOOISTE RECLAMEDRUKWERK

Wil je
magazines? brochures? reclamefolders? visitekaartjes? enveloppen?


Ja, dat wil ik!

veertjes Brochures en magazines
veertjes unieke en tastbare reclame
veertjes professionele vormgeving
veertjes Fotografie
veertjes Drukwerk en verspreiding
Reclamedrukwerk is tastbaar en heeft daardoor een hogere attentiewaarde. Door op een creatieve manier met drukwerk om te gaan kun jij je onderscheiden als bedrijf, je naamsbekendheid vergroten of een actie onder de aandacht brengen. Denk bijvoorbeeld aan het uitdelen van flyers op een beurs of het meegeven van een brochure na een gesprek. Een goed vormgegeven magazine is verleidelijk om door te lezen.

De juiste boodschap

Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap duidelijk naar voren komt. Dat doen we op posters, flyers, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en ga zo maar door. Aangepast op jouw wensen en smaak zoeken we niet alleen naar de mooiste, maar ook naar de effectiefste manier om deze boodschap aan de juiste doelgroep te presenteren.

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


Hoe gaat het in zijn werk?

Inventariserend gesprek

Enveloppen laten maken of een brochure laten maken is pas nuttig als je daarmee de juiste boodschap aan de juiste doelgroep kan presenteren. We beginnen daarom met een inventariserend gesprek om met je mee te denken. Hierin bespreken we alles dat bij reclamedrukwerk komt kijken. Bijvoorbeeld: Wat is de doelgroep? Om hoeveel posters of flyers gaat het? Welk formaat? Wil je een luxe uitstraling of een low-budget uitstraling? Is het belangrijk voor je om duurzaam papier te gebruiken?

Ontwerp en tekst

Is het eenmaal duidelijk welk drukwerk noodzakelijk is en hoe het eruit moet zien? Dan gaan wij aan de slag! We ontwerpen geheel in jouw stijl uniek(e) briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, brochures, direct mailing, enzovoort. We kunnen stockfoto’s gebruiken, maar we hebben ook fotografen in dienst voor een professionele fotoshoot. Uiteraard gaat alles in overleg. Is er vervolgens nog een nieuwe tekst nodig, of wil je een eigen tekst laten redigeren? Ook dat is geen probleem. Onze tekstschrijvers gaan aan de slag met een pakkende tekst, dat feilloos bij het beeld aansluit.

Digitale proefdruk

Wil je een poster laten maken, maar niet direct laten drukken? Daar zijn wij het helemaal mee eens. Daarom krijg je eerst een digitale proefdruk, zo weten wij of alles naar wens is. Eventuele aanvullingen of opmerkingen verwerken we direct.

Definitieve druk

Gelukt, een flyer laten maken is nog nooit zo makkelijk geweest! Het drukwerk wordt naar je opgestuurd.

Drukwerk verspreiden

Drukwerk verspreiden kunnen wij voor je regelen. Wij werken samen met verschillende verspreidingsbureaus in de regio’s om de flyers of folders te verspreiden.

Succes? Herdruk!

Is het een succes? Zijn de visitekaartjes en folders de deur uit gevlogen? Wij regelen een nieuwe voorraad drukwerk voor je.

Op zoek naar reclamedrukwerk?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen met ons reclamedrukwerk? Op locatie, online of bij ons op kantoor nemen wij graag de wensen en mogelijkheden met je door. In een vrijblijvend gesprek kun je al jouw vragen aan ons voorleggen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wat zeggen klanten over ons?

  5 star review  We zijn lang op zoek geweest naar de juiste partner en vinden het bijna naast de deur. Wat van ver komt is niet altijd beter. Om de hoek vonden we de beste koek.

  thumb Gerrit Veldman

  5 star review  We hebben een fijne ervaring met Bureau Hanze. Ze hebben een prachtige website voor ons gebouwd. De website is heel modern en precies passend bij Edelmann Juridisch Adviseurs. Daarnaast hebben ze ons logo versterkt en er een mooie huisstijl omheen gebouwd. Bedankt Bureau Hanze!

  thumb Marieke Uytdehaag

  5 star review  Bureau Hanze heeft ons voorzien van diverse professionele drone camerabeelden voor ons project Buitensportnet.nl We zijn ook blij met het resultaat wat betreft de flyers. Prettige club om mee samen te werken!

  thumb Volleybal XL

  5 star review  Bureau Hanze biedt veel toegevoegde waarde voor ons bedrijf door haar gevoel voor webdesign en ook uitstekende kennis voor marketing strategie. Ze hebben binnen onze organisatie binnen enkele maanden veel bereikt door betrokken en zich als partner op te stellen bij veel marketing en communicatie vraagstukken. Het fijne hierbij is dat het een een eerlijk advies is.

  thumb IJslander Oldebroek

  5 star review  Prettig team om mee samen te werken. Denken met je mee; creatief en bij vragen zijn ze altijd bereikbaar en oplossingsgericht.

  thumb Mirjam Mulder

  5 star review  Ik was op zoek naar SEO-advies op maat voor mijn website. Bureau Hanze heeft me perfect geholpen. Ze denken goed mee en zijn duidelijk in hun communicatie. Dikke vijf sterren, dik verdiend!

  thumb rick evers
Bel ons
Adres
×

Powered by WhatsApp Chat

×