LAAT JEZELF ZIEN LAAT JEZELF ZIEN

Wil je
hoog in de zoekresultaten verschijnen? betaalde advertenties inzetten? meer bezoekers op je website? je zichtbaarheid vergroten?


Ja, dat wil ik!

veertjes Hoog in Google
veertjes SEO en SEA
veertjes Advies en strategie
veertjes Campagnes
veertjes Zichtbaarheid

Wat biedt SEO Bureau Hanze?

Als SEO bureau zorgen wij dat bedrijven hoge posities in de zoekresultaten van Google krijgen. Door de inzet van SEO zorgen wij ervoor dat je hoog scoort op basis van relevantie zonder dat je hiervoor betaalt aan Google. Ook is het mogelijk om betaalde advertenties in te zetten door middel van SEA (Search engine advertising). Dit zijn advertenties die als eerste worden getoond in Google. Een andere vorm van SEA is het inzetten van display advertenties. Deze advertenties plaatsen we aan de zijkant, bovenkant of onderkant van de website die potentiële klanten bezoeken.


Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


Hoe gaat zoekmachine marketing in zijn werk?

SEO Bureau Hanze start met een inventariserend gesprek. Vervolgens voeren wij een zoekwoordenonderzoek en concurrentieonderzoek uit. We analyseren de resultaten en komen tot een advies met een strategie. Hierbij zetten we SEO, SEA of een combinatie van beide middelen in. Daarna stellen we samen met jou een plan van aanpak op. Na akkoord starten we met het opzetten van campagnes en de website optimalisatie. Na het inzetten van de middelen is het van belang om continu bij te sturen om topposities in Google te behouden. We analyseren maandelijks het resultaat en optimaliseren teksten, we lossen technische problemen op en verkrijgen nieuwe links voor je website.

Zoekmachine marketing doen we o.a. voor:

SEO werkzaamheden Bureau Hanze

Bureau Hanze voert de volgende werkzaamheden uit: het optimaliseren van websites, het schrijven van teksten en linkbuilding. De teksten zijn doelgroepspecifiek en conversieverhogend, zodat jouw website beter vindbaar is en hoog scoort in Google. Daarnaast houdt ons SEO bureau zich bezig met het technische deel van de website en minimaliseren we technische problemen. Ook voeren we als SEO bureau linkbuilding uit. ons SEO bureau met linkbuilding. Dit houdt in dat we relevante links verzamelen van andere websites die linken naar jouw website. Dit zorgt ervoor dat jij meer bezoekers genereert naar jouw website. Een bijkomend voordeel is dat linkbuilding de autoriteit van je websites verhoogt.

Wat zeggen klanten over ons?

  5 star review  Voor de promotie van ons gastenverblijf Villa Schoolthoff, voor trainingen en voor familieweekenden, heeft Collin van Bureau Hanze een professioneel filmpje gemaakt met fantastische drone-beelden afgewisseld met mooie shots. Fijn en prettig overleg, uitstekend resultaat!!

  thumb Ria Scholthof

  5 star review  Voor de promotie van ons gastenverblijf Villa Schoolthoff, voor trainingen en voor familieweekenden, heeft Collin van Bureau Hanze een professioneel filmpje gemaakt met fantastische drone-beelden afgewisseld met mooie shots. Fijn en prettig overleg, uitstekend resultaat!!

  thumb Ria Scholthof

  5 star review  Smooth Vision heeft een nieuwe website laten ontwikkelen door Bureau Hanze. Wij zijn erg enthousiast over het eindresultaat, ook de samenwerking verliep erg prettig en snel. Complimenten aan het team. Aanrader.

  thumb Christian Verharen

  5 star review  Very good two way communication resulting in an excellent presentation of our museum.

  thumb Bert Haasjes

  5 star review  Ik ben een tevreden klant van Bureau Hanze. Er straalt professionaliteit van uit, zij hebben veel expertise in huis en als Mediabureau MEER werk ik graag met ze samen.

  thumb Erik Riemens

  5 star review  Bureau Hanze heeft ons geholpen met het vormen van een logo voor ons bedrijf, daarnaast ook de fotografie gedaan (fijne fotograaf!) en een websitedesign gemaakt. Wij zijn heel blij met het prachtige resultaat! Samenwerking was heel prettig. Puntjes op de i, werden direct opgepakt. Ik zou Bureau Hanze zeker aanraden!

  thumb Xenia Carsouw

Meer informatie over SEO Bureau Hanze?

Wil jij ook topposities behalen in Google om je hiermee je verkopen te behalen? Als SEO bureau regelen wij dit graag voor je. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bureau Hanze
Broeklandstraat 16
8082 AE Elburg

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.

  Bel ons
  Adres
  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  ×