SEO Bureau

Ben je op zoek naar een SEO bureau dat ervoor zorgt dat jij hoog scoort in Google en het maximale resultaat uit jouw marketingbudget haalt? SEO Bureau Hanze maakt jouw website beter vindbaar door een juiste inzet van SEO en SEA. Hiermee behaal jij hoge posities in Google wat leidt tot meer bezoekers en potentiële klanten.

SEO bureau

Wat biedt SEO Bureau Hanze?

Als SEO bureau zorgen wij dat bedrijven hoge posities in de zoekresultaten van Google krijgen. Door de inzet van SEO zorgen wij ervoor dat je hoog scoort op basis van relevantie zonder dat je hiervoor betaalt aan Google. Ook is het mogelijk om betaalde advertenties in te zetten door middel van SEA (Search engine advertising). Dit zijn advertenties die als eerste worden getoond in Google. Een andere vorm van SEA is het inzetten van display advertenties. Deze advertenties plaatsen we aan de zijkant, bovenkant of onderkant van de website die potentiële klanten bezoeken.

Wat kan je verwachten

Jouw nieuwe SEO resultaten voor meer conversie

Advies en strategie
Teksten, afbeeldingen en linkbuilding
SEO en SEA campagnes
Hoge resultaten in Google, meer bezoekers, autoriteit verbetering en meer!

“Experts op het gebied van SEO en SEA”

Een offerte op maatWij werken o.a. voor de volgende klanten:


En 200+ andere klanten

Hoe gaat zoekmachine marketing in zijn werk?

SEO Bureau Hanze start met een inventariserend gesprek. Vervolgens voeren wij een zoekwoordenonderzoek en concurrentieonderzoek uit. We analyseren de resultaten en komen tot een advies met een strategie. Hierbij zetten we SEO, SEA of een combinatie van beide middelen in. Daarna stellen we samen met jou een plan van aanpak op. Na akkoord starten we met het opzetten van campagnes en de website optimalisatie. Na het inzetten van de middelen is het van belang om continu bij te sturen om topposities in Google te behouden. We analyseren maandelijks het resultaat en optimaliseren teksten, we lossen technische problemen op en verkrijgen nieuwe links voor je website.

SEO werkzaamheden Bureau Hanze

Bureau Hanze voert de volgende werkzaamheden uit: het optimaliseren van websites, het schrijven van teksten en linkbuilding. De teksten zijn doelgroepspecifiek en conversieverhogend, zodat jouw website beter vindbaar is en hoog scoort in Google. Daarnaast houdt ons SEO bureau zich bezig met het technische deel van de website en minimaliseren we technische problemen. Ook voeren we als SEO bureau linkbuilding uit. Dit houdt in dat we relevante links verzamelen van andere websites die linken naar jouw website. Dit zorgt ervoor dat jij meer bezoekers genereert naar jouw website. Een bijkomend voordeel is dat linkbuilding de autoriteit van je websites verhoogt.

Wat zeggen klanten over ons?

Recent opgeleverde websites

SEO bureau nodig?

Wil jij ook topposities behalen in Google om je hiermee je verkopen te behalen? Als SEO bureau regelen wij dit graag voor je. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wij gaan graag met je om tafel

Neem gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

info@bureauhanze.nl

085 06 40 200

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

    Bel ons
    Adres
    ×