LAAT JEZELF ZIEN LAAT JEZELF ZIEN

Wil je
hoog in de zoekresultaten verschijnen? betaalde advertenties inzetten? meer bezoekers op je website? je zichtbaarheid vergroten?


Ja, dat wil ik!

veertjes Hoog in Google
veertjes SEO en SEA
veertjes Advies en strategie
veertjes Campagnes
veertjes Zichtbaarheid

Wat biedt SEO Bureau Hanze?

Als SEO bureau zorgen wij dat bedrijven hoge posities in de zoekresultaten van Google krijgen. Door de inzet van SEO zorgen wij ervoor dat je hoog scoort op basis van relevantie zonder dat je hiervoor betaalt aan Google. Ook is het mogelijk om betaalde advertenties in te zetten door middel van SEA (Search engine advertising). Dit zijn advertenties die als eerste worden getoond in Google. Een andere vorm van SEA is het inzetten van display advertenties. Deze advertenties plaatsen we aan de zijkant, bovenkant of onderkant van de website die potentiële klanten bezoeken.


Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


Hoe gaat zoekmachine marketing in zijn werk?

SEO Bureau Hanze start met een inventariserend gesprek. Vervolgens voeren wij een zoekwoordenonderzoek en concurrentieonderzoek uit. We analyseren de resultaten en komen tot een advies met een strategie. Hierbij zetten we SEO, SEA of een combinatie van beide middelen in. Daarna stellen we samen met jou een plan van aanpak op. Na akkoord starten we met het opzetten van campagnes en de website optimalisatie. Na het inzetten van de middelen is het van belang om continu bij te sturen om topposities in Google te behouden. We analyseren maandelijks het resultaat en optimaliseren teksten, we lossen technische problemen op en verkrijgen nieuwe links voor je website.

SEO werkzaamheden Bureau Hanze

Bureau Hanze voert de volgende werkzaamheden uit: het optimaliseren van websites, het schrijven van teksten en linkbuilding. De teksten zijn doelgroepspecifiek en conversieverhogend, zodat jouw website beter vindbaar is en hoog scoort in Google. Daarnaast houdt ons SEO bureau zich bezig met het technische deel van de website en minimaliseren we technische problemen. Ook voeren we als SEO bureau linkbuilding uit. Dit houdt in dat we relevante links verzamelen van andere websites die linken naar jouw website. Dit zorgt ervoor dat jij meer bezoekers genereert naar jouw website. Een bijkomend voordeel is dat linkbuilding de autoriteit van je websites verhoogt.

Wat zeggen klanten over ons?

  5 star review  Bureau Hanze heeft ons voorzien van diverse professionele drone camerabeelden voor ons project Buitensportnet.nl We zijn ook blij met het resultaat wat betreft de flyers. Prettige club om mee samen te werken!

  thumb Volleybal XL

  5 star review  Namens Oranje Comité Oosterwolde: Een prettige samenwerking. Mooi logo gemaakt voor ons comité. We hadden nog geen logo. We konden onze wensen en ideeën delen en aan de hand daarvan heeft hij 3 logo's ontworpen waar we uit konden kiezen. Ontzettend bedankt!

  thumb Jennifer Spijkerboer

  5 star review  Prettige samenwerking met dit allround communicatiebureau

  thumb Dirk Jansen

  5 star review  Samenwerken is tweerichting verkeer en dat was er volop aanwezig tijdens de voorbereiding van een video maken in het Artilleriemuseum in 't Harde. Duidelijke communicatie voor en tijdens de opname, prettig team onder leiding van Colin zo hebben wij dat als medewerkers van het museum ervaren. Dank voor al het gedane werk.

  thumb Sietske Koelink

  5 star review  Bureau Hanze luistert goed naar wat de klant wil en gaat met die informatie aan de slag. Bedankt voor de mooie, professionele en originele ‘producten’ die jullie voor mij hebben gemaakt!

  thumb Henriet Koornberg

  5 star review  Bureau Hanze heeft ons voorzien van diverse professionele drone camerabeelden voor ons project Buitensportnet.nl We zijn ook blij met het resultaat wat betreft de flyers. Prettige club om mee samen te werken!

  thumb Volleybal XL

Meer informatie over SEO Bureau Hanze?

Wil jij ook topposities behalen in Google om je hiermee je verkopen te behalen? Als SEO bureau regelen wij dit graag voor je. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bureau Hanze
Broeklandstraat 16
8082 AE Elburg

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.
  Bel ons
  Adres
  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  ×