Kan ik zelf aanpassingen doen in mijn website?

Ja, we zorgen ervoor dat de website aan de achterkant gebruiksvriendelijk is ingericht en je toegang krijgt met een account. Hieronder beschrijven we een paar voorbeelden van hoe je iets simpel in een website kan aanpassen.

Het plaatsen van een blog:

Na het inloggen kom je op de ‘backend’ van de website. In de donker grijze kolom (het menu) klik je op berichten. Vervolgens klik je op nieuw bericht en kan je bezig gaan met het schrijven van je nieuwe blog. Zie rode pijl in de afbeelding hieronder.

Het aanpassen van tekst op een pagina:

Wil je tekst op een pagina aanpassen? Klik dan op pagina’s in de donker grijze kolom (het menu). Vervolgens kom je in een overzicht met al jouw pagina’s op jouw website. Ga met je muis naar de pagina die je wilt aanpassen en klik op ‘bewerken’. Je kan nu bezig met het bewerken van je pagina. Tip: houd de visuele kant van je website erbij zodat je weet wat je gaat aanpassen.

Als je klaar bent klik je op de blauwe button ‘updaten’ rechtsboven op de pagina. Vergeet niet je pagina nog een keer te controleren nadat je een aanpassing hebt gedaan. Zo voorkom je dat je bezoekers afhaken van je website.

Het uploaden van afbeeldingen naar je website:

Na het inloggen kom je in de ‘backend’ van de website. Hier heb je de mogelijkheid om in het donker grijze kolom (het menu) de optie media te kiezen. Vervolgens kom je in een overzicht met al jouw afbeeldingen. In dezelfde donkergrijze kolom heb je nu de mogelijkheid om te kiezen voor ‘nieuw bestand’. Als je hierop klikt, kun je een afbeelding toevoegen.