Waarom zou je je bankgegevens koppelen aan een Google Maps-account?

Om de Google Maps API te kunnen gebruiken op je website, heb je een Google Maps Billing account nodig. Dit account moet gekoppeld worden aan je bankgegevens. Zo worden de betalingen voor het gebruik van de API automatisch verwerkt.

Wat is de Google Maps API?

  • De Google Maps API biedt een manier om interactieve kaarten en locatiegegevens op je website te integreren. Dit kan helpen bij het verbeteren van de gebruikerservaring en het vergroten van de betrokkenheid van websitebezoekers. Je hebt een Google Maps Billing account met gekoppelde bankgegevens nodig om de API te kunnen gebruiken. Meestal zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van de Google Maps API, tenzij het standaardbudget wordt overschreden.

Wat moet ik aanleveren?

  • Om je bankgegevens te koppelen aan je Google Maps Billing account, hebben wij een IBAN nummer en de naam van de rekeninghouder nodig.

Hoe verloopt het verificatieproces?

  • Google zal een klein bedrag overmaken naar je rekening. De hoeveelheid van dit bedrag is de verificatiecode van het account. Wanneer je dit aan ons doorgeeft, voeren wij dit in bij je Google Maps Billing account. Zo verifieert Google dat je de eigenaar bent van de rekening.

Worden er kosten in rekening gebracht?

  • Google biedt een standaardbudget aan voor het gebruik van de Google Maps API. Er worden geen kosten in rekening gebracht, tenzij je het standaardbudget overschrijdt.

Hoe controleer ik mijn verbruik en kosten?

  • Je kunt je verbruik en kosten controleren via je Google Maps Billing account. Bureau Hanze beheert dit account. We kunnen hier gebruikers aan toevoegen. Hiervoor moet je wel beschikken over een Google-account.
Bel ons
Adres
×