Webdesign
Harderwijk

Is het tijd voor voor een (nieuwe) website? Bureau Hanze is het webdesign bedrijf waar je naar op zoek bent. Wij maken moderne websites die voldoen aan de eisen van deze tijd. Maar nog beter: wij vertalen jouw wensen in een digitaal jasje en zorgen voor een website die ook daadwerkelijk bezoekers én omzet genereert. Want daar is waar het uiteindelijk om draait: zorgen dat (potentiële) klanten je weten te vinden en contact met je opnemen om jouw product of dienst te bestellen. Wij gaan graag geheel vrijblijvend met je in gesprek om de mogelijkheden aan de hand van jouw wensen toe te lichten. Dit kan bij jou in Harderwijk of ons kantoor in Elburg. Op het gebied van webdesign is er ontzettend veel mogelijk. Het door jouw gewenste design vertalen wij graag in een ontwerp om vervolgens de website te realiseren.

Webdesign Harderwijk: Wat zijn de mogelijkheden?

Het hebben van een website is mooi, maar het is veel meer dan alleen je online visitekaartje. Uiteindelijk wil je dat er ook bezoekers (en dus klanten) op je website komen. Maar hoe zorg je er nu voor dat mensen jouw bedrijf online weten te vinden? Bureau Hanze is gespecialiseerd in diverse manieren om bezoekers en nieuwe klanten voor je bedrijf te genereren. Dat kan door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO), zodat je goed scoort in Google, social media marketing, maar ook het beter laten aansluiten van uw offline communicatiemiddelen op je website. Wij kunnen als website bouwer Harderwijk het complete plaatje verzorgen.

Daar kun je vanuit gaan

Jouw nieuwe website klaar voor de toekomst

Toegankelijk op alle devices
Een pakkend en uniek design
Het complete pakket
Een veilige website

“Webbouwers met specialisme in online marketing”

Een offerte op maatWij werken o.a. voor de volgende klanten:


En 200+ andere klanten in Harderwijk en omgeving

Website bouwer Harderwijk

Maar wat is nu onze kracht als het om websiterealisatie gaat? Waar veel webbouwers knappe staaltjes techniek weten te realiseren, kijken wij verder dan alleen het technische aspect van een website.

Hierbij denken we ook aan de teksten, de uitstraling door middel van fotografie en de inrichting van de website, zodat een website ook daadwerkelijk converteert en resultaat oplevert! Het is namelijk een kunst om al deze aspecten goed op elkaar af te stemmen, met daarbij jouw huisstijl als uitgangspunt.

Bureau Hanze

Bureau Hanze is ontstaan uit een jarenlange samenwerking tussen Impuls Communicatie en JP-ID. Twee reclame- en communicatiebureaus uit de Hanzesteden Elburg en Kampen. Door het delen van hun krachten voorzien zij bedrijven in de behoefte om een compleet communicatieconcept neer te zetten.

Naast onze specialisatie in webdesign, kun je bij ons ook terecht voor vrijwel alles op het gebied van content, creatie en online marketing.

Wat zeggen klanten over ons?

Recent opgeleverde websites

Meer weten over webdesign Harderwijk?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van webdesign in Harderwijk? Wij gaan graag met je om tafel. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Elburg. Uiteraard kunnen wij de wensen en mogelijkheden ook bij jouw op locatie bespreken. In een vrijblijvend gesprek kun je al uw vragen aan ons voorleggen. Onze webspecialisten kunnen je antwoord op alles wat je maar wilt weten over websites. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij gaan graag met je om tafel

Neem gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

info@bureauhanze.nl

085 06 40 200

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

    Bel ons
    Adres
    ×