LAAT JEZELF ZIEN LAAT JEZELF ZIEN

Wil je
een website die scoort in Google? een responsive website? meer uit je website halen? meer bezoekers? een veilige website?


Ja, dat wil ik!

veertjes Hosting
veertjes Teksten
veertjes Fotografie
veertjes Veilige website
veertjes Mobielvriendelijk

Van techniek tot fotografie

Met aantrekkelijke vormgeving, gebruiksvriendelijke functies, professionele fotografie en overtuigende teksten komen jouw diensten en producten echt tot leven. Als webdesign bureau ontwerpen en bouwen wij websites die goed en snel werken. Websites die responsive zijn waardoor ze op elk apparaat goed zichtbaar zijn. Wij helpen je graag bij het realiseren van zo’n aantrekkelijke en conversie verhogende website.

De techniek is belangrijk, maar een webdesign bureau kijkt verder dan alleen het technische aspect van de website. We denken ook mee over de fotografie en teksten op je website. Juist de combinatie van deze aspecten maken de website sterk en uniek. Het zijn allemaal onmisbare aspecten om van een bezoeker een klant te maken. Goede techniek, aansprekende beelden en doelgroepgerichte teksten vormen de basis voor een succesvolle website.

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


Hoe gaat het in zijn werk?

Van idee naar grafisch ontwerp

Je hebt vast al nagedacht over hoe je website eruit moeten komen te zien. Onze webdesign specialisten gaan met je in gesprek om jouw wensen en ideeën te vertalen in een grafisch ontwerp. Voor alle soorten websites, bijvoorbeeld een webshop, zakelijke website of one-page website, laten wij zien wat er mogelijk is qua webdesign.

Webdesign met fotografie

Met professionele fotografie maak je jouw website persoonlijk en aantrekkelijk. Wij verzorgen daarom ook de fotografie bij webdesign om hiermee de website echt tot leven te laten komen. Onze fotograaf komt op locatie foto’s maken van de producten of diensten, maar ook van de personen achter het bedrijf als dat gewenst is.

Doelgroepgerichte teksten

Heeft je website een bezoeker? Dan zorgen we dat we die vasthouden door middel van aansprekende en doelgroepgerichte teksten. Op basis van het webdesign bepalen we waar en hoeveel tekst er moet komen. Met de klant in ons achterhoofd omschrijven we wat je te bieden hebt, wat jouw bedrijf bijzonder maakt en waarom ze bij jou aan het juiste adres zijn. Wij hanteren daarbij de schrijfstijl die het meest passend is. Daarbij kun je denken aan een vlotte, informele stijl, maar we schrijven ook formele, zakelijke teksten. De unieke en persoonlijke teksten schrijven wij op basis van interviews.

Bouwen van de website

Na je goedkeuring op het webdesign en de teksten gaan wij de website bouwen. Wij werken standaard met het gebruiksvriendelijke content managementsysteem (CMS) WordPress. Bij het bouwen van de website houden we rekening met veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, conversieoptimalisatie en responsiviteit. Bij de oplevering van de website geven wij een praktische handleiding mee wanneer je zelf de website wilt beheren.

Wat zeggen klanten over ons?

  5 star review  Bureau Hanze heeft goed geluisterd naar de klant en fantastisch werk geleverd. Wij van Prins Bouw zijn erg blij met onze nieuwe website!

  thumb Willemijn Prins

  5 star review  Bureau Hanze is an online marketing agency with highly skilled staff. Really recommended.

  thumb Aryhmmkkjan Kiel

  5 star review  We zijn lang op zoek geweest naar de juiste partner en vinden het bijna naast de deur. Wat van ver komt is niet altijd beter. Om de hoek vonden we de beste koek.

  thumb Gerrit Veldman

Zoekmachine marketing

Om te zorgen dat je website goed vindbaar is in de zoekmachines, kun je ook zoekmachine marketing (SEO en SEA) door ons laten verzorgen. Hiermee zorgen wij ervoor dat je op bepaalde zoektermen hoog in Google terecht komt. We gaan altijd voor de nummer 1 positie!

Webdesign bureau inschakelen?

Meer weten over webdesign door Bureau Hanze? Wij gaan graag met je aan tafel. Op locatie of bij ons op kantoor nemen wij graag de wensen en mogelijkheden met je door. In een vrijblijvend gesprek kun je al jouw vragen aan ons voorleggen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Bureau Hanze
Broeklandstraat 16
8082 AE Elburg

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.
  Bel ons
  Adres
  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  ×