Webdesign

In een persoonlijk gesprek bepalen wij jouw belangrijkste doelgroep, markt en boodschap. Je krijgt strategisch advies over hoe we jouw doelgroep online en offline het best bereiken. Dit advies vertalen wij naar aantrekkelijke grafische ontwerpen en een plan van aanpak.

Webbouwers met specialisme in online marketing

Bureau Hanze maakt je zichtbaar bij je doelgroep. Dat doen we door de strategische inzet van online en offline marketing. Daarna werken we de gekozen communicatiemiddelen aantrekkelijk voor je uit. Pas als je boodschap aanspreekt, komt het tussen de oren van je klant. Daarnaast maken wij onze inspanningen meetbaar en zichtbaar. Wil je ook optimaal resultaat uit jouw marketinginspanningen?

Daar kun je vanuit gaan

Jouw nieuwe website klaar voor de toekomst

Toegankelijk op alle devices
Een pakkend en uniek design
Het complete pakket
Een veilige website

“Webbouwers met specialisme in online marketing”

Hoe gaat het in zijn werk?

1

Gratis vrijblijvend adviesgesprek & offerte

2

Planning wordt gemaakt en afgestemd

3

Professionele fotografie op locatie

4

Ontwerpen van de website

5

Teksten schrijven

6

Bouwen van de website

7

Controleren en testen van de website

8

Oplevering van de website

9

Online marketing (optioneel)

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


En 200+ andere klanten in omgeving

Van idee naar grafisch ontwerp

Je hebt vast al nagedacht over hoe je website eruit moeten komen te zien. Onze webdesign specialisten gaan met je in gesprek om jouw wensen en ideeën te vertalen in een grafisch ontwerp.

Voor alle soorten websites, bijvoorbeeld een webshop, zakelijke website of one-page website, laten wij zien wat er mogelijk is qua webdesign.

Bouwen van de website

Na je goedkeuring op het webdesign en de teksten gaan wij de website bouwen. Wij werken standaard met het gebruiksvriendelijke content managementsysteem (CMS) WordPress.

Bij het bouwen van de website houden we rekening met veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, conversieoptimalisatie en responsiviteit. Bij de oplevering van de website geven wij een praktische handleiding mee wanneer je zelf de website wilt beheren.

Recent opgeleverde projecten

Webdesign bureau inschakelen?

Meer weten over webdesign door Bureau Hanze? Wij gaan graag met je aan tafel. Op locatie of bij ons op kantoor nemen wij graag de wensen en mogelijkheden met je door. In een vrijblijvend gesprek kun je al jouw vragen aan ons voorleggen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij gaan graag met je om tafel

Neem gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

info@bureauhanze.nl

085 06 40 200

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

    Bel ons
    Adres
    ×