LAAT JEZELF ZIEN LAAT JEZELF ZIEN

Wil je
hoog in de zoekresultaten verschijnen? betaalde advertenties inzetten? meer bezoekers op je website? je zichtbaarheid vergroten?


Ja, dat wil ik!

veertjes Hoog in Google
veertjes SEO en SEA
veertjes Advies en strategie
veertjes Campagnes
veertjes Zichtbaarheid

Beter vindbaar in Google

Door een juiste inzet van zoekmachine marketing (SEO en SEA) maken wij jouw website beter vindbaar voor internetgebruikers. Je website krijgt een hogere positie in Google en dat levert meer bezoekers op van potentiële klanten. Wil jij ook als eerste in beeld komen bij internetgebruikers wanneer ze zoeken naar producten of diensten die jij aanbiedt? Als zoekmachine marketing bureau regelen wij dit voor je.

SEO en SEA in het kort

Met zoekmachine optimalisatie, wat hetzelfde betekent als search engine optimization (SEO), zorgen we ervoor dat bedrijven hoger in de zoekresultaten verschijnen in zoekmachines als Google. We hebben het dan over de organische zoekresultaten. Daarnaast zijn er ook betaalde zoekresultaten. Dan gaat het om SEA, oftewel search engine advertising. Dit zijn de betaalde advertenties die je als eerste ziet verschijnen in Google. Maar je kunt ook denken aan displayadvertenties. Dit type advertenties staan vaak aan de zij-, boven- of onderkant van een website die je bezoekt.

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


Hoe gaat zoekmachine marketing in zijn werk?

Recente projecten:

Strategie

Wil je zoekmachine marketing door ons laten uitvoeren? Dan gaan wij na een inventariserend gesprek aan de slag met een zoekwoordonderzoek en concurrentieanalyse. Op basis hiervan stellen wij een advies en strategie op. Dit werken we verder uit in een plan van aanpak. Na je goedkeuring op het plan van aanpak zetten wij de campagnes in gang.

Uitvoering

Werkzaamheden die bij SEO en SEA komen kijken zijn het schrijven van SEO teksten, het optimaliseren van de website en linkbuilding. We schrijven doelgroepgerichte en conversieverhogende teksten. Onze marketingspecialisten pakken daarnaast de hele techniek van je website aan en minimaliseren alle mogelijke technische problemen. Ook werken we als zoekmachine marketing bureau aan linkbuilding om jouw positie in Google te verbeteren.

Analyseren

Alles wat we doen op het gebied van zoekmachine marketing (SEO en SEA) analyseren we. Dit doen we in bijvoorbeeld Google Search Console, Google Analytics en Google Ads. Hierin kunnen we precies zie hoe jouw website presteert op de gekozen zoekwoorden en wat je positie is.

Bijsturen

Zoekmachine marketing is een continu proces. Bijsturen is noodzakelijk om de toppositie in Google te behouden en om conversies te blijven stimuleren. Het updaten van teksten, verkrijgen van nieuwe links, oplossen van technische problemen en het herstellen van niet-werkende links hoort daarbij.

Wat zeggen klanten over ons?

5 star review  Bureau Hanze luistert goed naar wat de klant wil en gaat met die informatie aan de slag. Bedankt voor de mooie, professionele en originele ‘producten’ die jullie voor mij hebben gemaakt!

thumb Henriet Koornberg

5 star review  Prettige samenwerking met dit allround communicatiebureau

thumb Dirk Jansen

5 star review  Wij kunnen Bureau Hanze echt aanraden! Bureau Hanze heeft ons logo ontworpen, onze huisstijl uitgewerkt en onze website en bijbehorende webshop gebouwd. In het kort zijn het fijne mensen om mee te werken, ze denken met je mee, zijn altijd te bereiken en verstaan hun vak. Top! Wij gaan voor een langdurige samenwerking.

thumb Roy Edelmann

5 star review  Ik ben een tevreden klant van Bureau Hanze. Er straalt professionaliteit van uit, zij hebben veel expertise in huis en als Mediabureau MEER werk ik graag met ze samen.

thumb Erik Riemens

5 star review  Bureau Hanze heeft voor onze dekenwasserij een nieuwe website gemaakt en een supermooi logo ontworpen. Ik ging er v.w.b. de website helemaal blanco in, maar Colin heeft na een paar gesprekken de wensen perfect vertaald naar een website die helemaal bij de stijl van ons bedrijf past. Er is enorm veel kennis van zaken bij alle medewerkers van Bureau Hanze, en duidelijke en snelle communicatie. Ze weten precies wat wel of juist niet goed werkt op de website en geven hier goed advies in. Ook offline marketing is hen toevertrouwd, en ben ook hier heel blij mee. Het is een heel professioneel bedrijf, met fijne mensen om mee samen te werken!

thumb Stefanie Verhoef

5 star review  Good and strong service. Gentlemen know their stuff. Are always there for you to get the best out of your online visibility!

thumb Leoni Wezep

Zoekmachine optimalisatie bureau inschakelen?

Jouw bedrijf hoog in Google laten verschijnen door middel van SEO en SEA? Of een van beide? Schakel ons zoekmachine marketing bureau in. Onze online marketingspecialisten optimaliseren jouw website en zorgen voor een toppositie in Google. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
Bureau Hanze
Broeklandstraat 16
8082 AE Elburg

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.
    Bel ons
    Adres
    ×