LAAT JEZELF ZIEN LAAT JEZELF ZIEN

Wil je
hoog in de zoekresultaten verschijnen? betaalde advertenties inzetten? meer bezoekers op je website? je zichtbaarheid vergroten?


Ja, dat wil ik!

veertjes Hoog in Google
veertjes SEO en SEA
veertjes Advies en strategie
veertjes Campagnes
veertjes Zichtbaarheid

Beter vindbaar in Google

Door een juiste inzet van zoekmachine marketing (SEO en SEA) maken wij jouw website beter vindbaar voor internetgebruikers. Je website krijgt een hogere positie in Google en dat levert meer bezoekers op van potentiële klanten. Wil jij ook als eerste in beeld komen bij internetgebruikers wanneer ze zoeken naar producten of diensten die jij aanbiedt? Als zoekmachine marketing bureau regelen wij dit voor je.

SEO en SEA in het kort

Met zoekmachine optimalisatie, wat hetzelfde betekent als search engine optimization (SEO), zorgen we ervoor dat bedrijven hoger in de zoekresultaten verschijnen in zoekmachines als Google. We hebben het dan over de organische zoekresultaten. Daarnaast zijn er ook betaalde zoekresultaten. Dan gaat het om SEA, oftewel search engine advertising. Dit zijn de betaalde advertenties die je als eerste ziet verschijnen in Google. Maar je kunt ook denken aan displayadvertenties. Dit type advertenties staan vaak aan de zij-, boven- of onderkant van een website die je bezoekt.

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


Hoe gaat zoekmachine marketing in zijn werk?

Strategie

Wil je zoekmachine marketing door ons laten uitvoeren? Dan gaan wij na een inventariserend gesprek aan de slag met een zoekwoordonderzoek en concurrentieanalyse. Op basis hiervan stellen wij een advies en strategie op. Dit werken we verder uit in een plan van aanpak. Na je goedkeuring op het plan van aanpak zetten wij de campagnes in gang.

Uitvoering

Werkzaamheden die bij SEO en SEA komen kijken zijn het schrijven van teksten, het optimaliseren van de website en linkbuilding. We schrijven doelgroepgerichte en conversieverhogende teksten. Onze marketingspecialisten pakken daarnaast de hele techniek van je website aan en minimaliseren alle mogelijke technische problemen. Ook werken we als zoekmachine marketing bureau aan linkbuilding om jouw positie in Google te verbeteren.

Analyseren

Alles wat we doen op het gebied van zoekmachine marketing (SEO en SEA) analyseren we. Dit doen we in bijvoorbeeld Google Search Console, Google Analytics en Google Ads. Hierin kunnen we precies zie hoe jouw website presteert op de gekozen zoekwoorden en wat je positie is.

Bijsturen

Zoekmachine marketing is een continu proces. Bijsturen is noodzakelijk om de toppositie in Google te behouden en om conversies te blijven stimuleren. Het updaten van teksten, verkrijgen van nieuwe links, oplossen van technische problemen en het herstellen van niet-werkende links hoort daarbij.

Wat zeggen klanten over ons?

  5 star review  Voor de promotie van ons gastenverblijf Villa Schoolthoff, voor trainingen en voor familieweekenden, heeft Collin van Bureau Hanze een professioneel filmpje gemaakt met fantastische drone-beelden afgewisseld met mooie shots. Fijn en prettig overleg, uitstekend resultaat!!

  thumb Ria Scholthof

  5 star review  We hebben een fijne ervaring met Bureau Hanze. Ze hebben een prachtige website voor ons gebouwd. De website is heel modern en precies passend bij Edelmann Juridisch Adviseurs. Daarnaast hebben ze ons logo versterkt en er een mooie huisstijl omheen gebouwd. Bedankt Bureau Hanze!

  thumb Marieke Uytdehaag

  5 star review  Bureau Hanze luistert goed naar wat de klant wil en gaat met die informatie aan de slag. Bedankt voor de mooie, professionele en originele ‘producten’ die jullie voor mij hebben gemaakt!

  thumb Henriet Koornberg

  5 star review  Een bedrijf met een professionele aanpak en een prettige gesprekspartner

  thumb Rene Meinema

  5 star review  Voor de promotie van ons gastenverblijf Villa Schoolthoff, voor trainingen en voor familieweekenden, heeft Collin van Bureau Hanze een professioneel filmpje gemaakt met fantastische drone-beelden afgewisseld met mooie shots. Fijn en prettig overleg, uitstekend resultaat!!

  thumb Ria Scholthof

  5 star review  Bureau Hanze heeft ons geholpen bij het kiezen van een bedrijfsnaam en het opzetten van een huisstijl. We hebben dit als zeer prettig ervaren. Ze denken goed mee en komen met leuke voorstellen. We zijn erg blij met het eindresultaat.

  thumb Erik Wijnne

Zoekmachine optimalisatie bureau inschakelen?

Jouw bedrijf hoog in Google laten verschijnen door middel van SEO en SEA? Of een van beide? Schakel ons zoekmachine marketing bureau in. Onze online marketingspecialisten optimaliseren jouw website en zorgen voor een toppositie in Google. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
Bureau Hanze
Broeklandstraat 16
8082 AE Elburg

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.
  Bel ons
  Adres
  ×