Zoekmachine
marketing

Google is je beste vriend, niet? Bijna dagelijks duiken we in de zoekmachine voor informatie over van alles en nog wat. Die telefoon die je in je handen hebt, daar ging ongetwijfeld een uitgebreid zoekproces aan vooraf. Op de eerste pagina van de zoekresultaten in Google verschenen meerdere aanbieders die jij vervolgens met elkaar hebt vergeleken. En zo vond je jouw nieuwe telefoon.

Zoekmachine marketing bureau voor SEO en SEA

Door een juiste inzet van zoekmachine marketing (SEO en SEA) maken wij jouw website beter vindbaar voor internetgebruikers. Je website krijgt een hogere positie in Google en dat levert meer bezoekers op van potentiële klanten. Wil jij ook als eerste in beeld komen bij internetgebruikers wanneer ze zoeken naar producten of diensten die jij aanbiedt? Als zoekmachine marketing bureau regelen wij dit voor je.

Met zoekmachine optimalisatie, wat hetzelfde betekent als search engine optimization (SEO), zorgen we ervoor dat bedrijven hoger in de zoekresultaten verschijnen in zoekmachines als Google. We hebben het dan over de organische zoekresultaten. Daarnaast zijn er ook betaalde zoekresultaten. Dan gaat het om SEA, oftewel search engine advertising. Wij, als zoekmachine marketing bureau, adviseren je graag over de mogelijkheden van SEO en SEA voor jouw website.

Daar kun je vanuit gaan

Hoe gaat zoekmachine marketing in zijn werk?

Inventariserend gesprek
Zoekwoordonderzoek en concurrentieanalyse
Advies en strategie
Maandelijks analyse, monitoring en bijsturen

“Meer omzet door topposities in zoekmachines”

Hoe gaat zoekmachine marketing in zijn werk?

1

Inventariserend gesprek

2

Zoekwoordonderzoek en concurrentieanalyse

3

Advies en strategie (inzet SEO, SEA of beide)

4

Plan van aanpak opstellen

5

Opzetten campagnes en optimaliseren website

6

Maandelijks analyse, monitoring en bijsturen

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


En 200+ andere klanten in omgeving

Strategie

Wil je zoekmachine marketing door ons bureau laten uitvoeren? Dan gaan wij na een inventariserend gesprek aan de slag met een zoekwoordonderzoek en concurrentieanalyse. Op basis hiervan stellen wij een advies en strategie op. Dit werken we verder uit in een plan van aanpak. Na je goedkeuring op het plan van aanpak zetten wij de campagnes in gang.

Uitvoering

Werkzaamheden die bij SEO en SEA komen kijken zijn het schrijven van SEO teksten, het optimaliseren van de website en linkbuilding. We schrijven doelgroepgerichte en conversieverhogende teksten. Onze marketingspecialisten pakken daarnaast de hele techniek van je website aan en minimaliseren alle mogelijke technische problemen. Ook werken we als zoekmachine marketing bureau aan linkbuilding om jouw positie in Google te verbeteren.

Recent opgeleverde projecten

Wij gaan graag met je om tafel

Neem gerust contact met ons zoekmachine marketing bureau op, wij helpen je graag verder.

info@bureauhanze.nl

085 06 40 200

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

    Bel ons
    Adres
    ×