Laat jezelf zien op google

Gratis
Kennissessie

Check je huidige online zichtbaarheid

  • Hoe hoog scoor je in Google?
  • Hoeveel websitebezoekers krijg je maandelijks?

Zoekwoordenonderzoek

  • Op welke zoektermen wordt veel gezocht?
  • Op welke zoekwoorden moet jij focussen?

Concurrentie en doelgroepanalyse

  • Op welke doelgroep moet jij je focusssen?
  • Loop jij voor of achter op je concurrent?

Advies analyse

  • Hoe kom jij hoger in Google?

Bekijk onze video

Heb jij als ondernemer te weinig website bezoekers? Denk je meer te kunnen verkopen? Krijg je te weinig aanvragen? Heb je gemerkt dat de concurrentie online steeds meer groeit en vraag jij je af hoe je nog op kunt vallen? Of ben je gewoon benieuwd welke kansen wij nog zien? Dan nodigen wij je graag uit voor onze GRATIS kennissessie.

Ja, ik wil meedoen

naar een nieuwe hoogte

Waarom moet ik deze kennissessie bij wonen?

Klaar om jouw online concurrentie te verslaan en je onderneming naar een nieuwe hoogte te brengen? Meld je dan aan voor de kennissessie en laat ons je helpen bij het creƫren van een winnende online strategie.

Samen zorgen we ervoor dat je niet alleen zichtbaar wordt, maar ook de concurrentie achter je laat. Wacht niet langer, pak je voorsprong en versla je online concurrentie! Bij Bureau Hanze helpen we dagelijks ondernemers bij hun online zichtbaarheid. Zoekmachine marketing (SEA & SEO) is belangrijk voor elke ondernemer met een website. SEA? SEO? Geen idee waar we het over hebben? In onze kennissessie krijg je eindelijk antwoorden op wat die termen nou betekenen en hoe het werkt.

Zoekmachine experts

Voor een klant in de kantoormeubelen branche de website op diverse zoektermen in de top 3 van Google gebracht. Dat heeft ervoor gezorgd dat de bezoekersaantallen met 150% zijn toegenomen binnen 1 jaar tijd.