januari 2, 2023

Waarom krijg ik een 504 error te zien?

Wat moet je doen als je website een 504 error geeft? Een 504 error kan meerdere oorzaken hebben en kan erg vervelend zijn. In deze blog geven we een korte uitleg van de error en de verschillende oorzaken. Daarnaast leggen we uit hoe jij de foutmelding makkelijk zelf kan oplossen. Zo heb jij in no-time je foutmelding opgelost!
april 7, 2022
Dief fraudeur

Trap niet in misleidende mails van TM Benelux over domeinnamen

Je krijgt een mail dat er een registratieverzoek is ontvangen voor bijna dezelfde domeinnaam als die van jou. Trap niet in deze mail van TM Benelux. Lees snel verder waarom je niet hierin moet trappen en wat je moet doen als dit wel gebeurt.
maart 7, 2022
Huisstijlhandboek

De kracht van een goed huisstijlhandboek

Een huisstijl is dé basis van je marketing- en communicatie uitingen. Geen bedrijf kan zonder een huisstijlhandboek. Daarmee zorg je dat iedereen binnen de organisatie weet hoe hij of zij de huisstijl moeten toepassen. Wil jij ook bouwen aan een sterke en consistente uitstraling van jouw bedrijf of merk? Lees dan snel verder en laat je huisstijlhandboek maken door Bureau Hanze.
februari 22, 2022

Leerdam social media kampioen op de Winterspelen

Tijdens de Olympische Winterspelen kreeg Jutta Leerdam maar liefst 438.700 volgers erbij. Ondanks dat ze alleen zilver behaalde op de 1000 meter, blijft ze de onbetwiste titelhoudster. De sportieve influencer heeft inmiddels maar liefst ruim 2,8 miljoen volgers op al haar social media kanalen. In Duitsland kreeg ze veel media-aandacht.
februari 7, 2022

Dit zijn de populairste olympiërs van TeamNL

De Olympische Winterspelen in Peking zijn in volle gang. Dat in het verleden behaalde prestaties en medailles geen garantie zijn voor de meeste volgers op social media blijkt uit onderzoek naar de social media kanalen van de Nederlandse sporters van TeamNL. Niet Sven Kramer maar de Jutta Leerdam (23) is met ruim 2,4 miljoen volgers het populairst op social media.
juli 16, 2021

Hoe leeg ik mijn browser cache?

Cache is een lokale opslagplaats waar veelgebruikte data tijdelijk wordt opgeslagen om de gebruikerservaring te versnellen. Op websites praten we over Browser Cache dit zijn internet bestanden die tijdelijke op jouw computer worden opgeslagen om de laadtijd van een volgend bezoek aan dezelfde website te versnellen.
april 1, 2021

5 tips voor zakelijk succes met een Instagram bedrijfsaccount

Wil je Instagram zakelijk gebruiken? Er zijn talloze voordelen. Denk bijvoorbeeld aan betere vindbaarheid en zichtbaarheid van je bedrijf bij je doelgroep. Je kunt statistieken bekijken van de prestaties van je berichten en er zijn opties om je bedrijf of producten op Instagram te promoten. Weten hoe je optimaal gebruik maakt van jouw bedrijfsaccount? Lees hier ons stappenplan.
mei 25, 2020
Blog Google Analytics voor beginners

Wat kun je met Google Analytics?

Je hebt er vast wel eens van gehoord: Google Analytics. Het is een online tool waarmee je inzicht krijgt in de bezoekers op jouw website. Niet alleen kom je erachter hoeveel mensen jouw website bezoeken, je ontdekt ook hoe ze op je website zijn gekomen, waar ze op klikken en wanneer ze de website weer verlaten.
februari 13, 2020
youtube bureau hanze

Zo maak je jouw video goed vindbaar

YouTube behoort tot de top 3 van meest gebruikte social media. Alleen WhatsApp en Facebook staan qua gebruikers nog boven YouTube. In 2019 maakte 8,7 miljoen mensen gebruik van het videoplatform en inmiddels ligt dat aantal in begin 2020 op 9,1 miljoen gebruikers. YouTube zit daarmee nog steeds in de lift en dat biedt ook volop kansen voor bedrijven.
november 20, 2019

WhatsApp voor bedrijven: waarom en hoe?

Met 11,9 miljoen gebruikers is WhatsApp het meest gebruikte social mediaplatform in Nederland. De kans dat jouw doelgroep aanwezig is op WhatsApp is daarmee heel groot. Dat de populaire app steeds vaker door bedrijven wordt ingezet als communicatiekanaal is dan ook niet gek. Denk je er ook over om WhatsApp voor jouw bedrijf in te zetten?
oktober 4, 2019

Waarom offline communicatie nog altijd van belang is

Sinds de komst van het internet heeft er langzaam maar zeker een verschuiving van offline naar online plaatsgevonden. Een bedrijf zonder website is tegenwoordig vrijwel ondenkbaar en ook op social media vliegen de bedrijvenpagina’s je om de oren. Logisch, dit alles heeft een grote waarde, want wie zoekt er niet via Google?
augustus 22, 2019

Zo haal je meer uit jouw visuele content

Een verkeersbord langs de weg laat zien hoe hard je mag en een foto of video bij een nieuwsbericht laat direct zien wat er is gebeurd. We komen overal beeld tegen en niet zonder reden, want beeld werkt nu eenmaal beter dan tekst. Maar waarom is visuele content zo belangrijk? En hoe pak je dat aan? Dat leggen we je hier verder uit.
Bel ons
Adres
×