Logo en huisstijl

Een eerste indruk maak je maar één keer. Zo werkt het ook met een logo. Als bedrijf wil je een positieve indruk maken bij jouw potentiële klant. Daar hoort daarom een sterk logo bij dat precies uitstraalt waar jouw bedrijf voor staat. Door Bureau Hanze kun je zo’n krachtig en uniek logo laten maken.

Visuele identiteit

Maar met alleen een logo ben je er nog niet. Bij het logo hoort een herkenbare huisstijl. Een stijl die aansluit op identiteit van het bedrijf. Daarom noemen we een huisstijl ook wel de visuele identiteit van een organisatie.
Wij zijn gespecialiseerd in maken van een logo en huisstijl. Onze grafisch specialisten ontwerpen een pakkende huisstijl waarmee jouw bedrijf zeker een goede eerste indruk maakt.

Daar kun je vanuit gaan

Van idee tot realisatie
Een pakkend en uniek design
Online & offline ontwerp
Logo's, huisstijlen, drukwerk en meer!

“Specialisten in het ontwerpen van jouw huisstijl”

Hoe gaat het maken van een logo en huisstijl in zijn werk?

1

Inventariserend gesprek

2

Markt- en concurrentieonderzoek

3

Ontwerpen

4

Kleuren bepalen

5

Logopresentatie

6

Uitwerking huisstijl

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


En 200+ andere klanten in omgeving

Inventariserend gesprek

Tijdens het eerste inventariserende gesprek bespreken we jouw wensen. Wat je wilt uitstralen als bedrijf vormt hierbij een belangrijke vraag. Maar ook je producten, diensten en doelgroep nemen we met elkaar door om te komen tot een sterk(e) logo en huisstijl.

Markt- en concurrentieonderzoek

Na het inventariserende gesprek doen we onderzoek. We nemen de markt waarin je opereert onder de loep. Op basis hiervan ontdekken we welke stijlen en kleuren passen in jouw branche. Ook kijken we naar je concurrentie om ervoor te zorgen dat onze ontwerpen uniek zijn.

Recent opgeleverde projecten

Logo laten maken?

Is jouw logo verouderd? Of begrijpen mensen niet wat jouw beeldmerk betekent? Of heb je nog helemaal geen logo of huisstijl? Tijd om de grafisch specialisten van Bureau Hanze eens te bellen om een (nieuw) logo te laten maken.

Wij gaan graag met je om tafel

Neem gerust contact met ons op wij helpen je graag verder.

info@bureauhanze.nl

085 06 40 200

    Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de door mij ingevulde gegevens door deze website

    Bel ons
    Adres
    ×