Heine Elektrotechniek - Bureau Hanze

Heine Elektrotechniek

 
Klant:

Heine Elektrotechniek

Wanneer:

2017

Heine Elektrotechniek in Nunspeet is al 50 jaar een klantgericht installatiebedrijf met een duidelijke focus op de zakelijke markt. Directeur Lex Hoegen Dijkhof vroeg ons na te denken over een goede online propositie. Na een plan van aanpak hebben we het webdesign, online teksten, social media en fotografie verzorgd.

De website heeft als doel bezoekers meer inzicht te geven in de indrukwekkende projecten van het bedrijf. Dit moet voldoende inspiratie geven om contact op te nemen. We hebben een website ontwikkeld die past bij de gewenste uitstraling van het bedrijf. Het resultaat is te zien op www.heine-elektrotechniek.nl
Grafische vormgeving
Wij realiseren grafische vormgeving dat aansluit op de wensen en de uitstraling van onze klanten. Het gaat dan om vormgeving in de breedste zin van het woord. Van logo tot aan een brochure, of zelfs een compleet huisstijlpakket. Zowel offline als voor het web. Samen met u komen we tot een grafisch voorstel, bij akkoord gaan we dit voor u realiseren. Dit kan in drukwerk, maar ook voor beeld. Wij waarborgen de kwaliteit doordat we op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op grafisch gebied. Hierdoor krijgt u grafische middelen die passen bij uw bedrijf en voldoen aan de eisen van deze tijd.

Webdesign
Wij ontzorgen bedrijven en organisaties niet alleen met het ontwerpen en bouwen van een website. Onze kracht zit ook in het schrijven van de teksten, online vindbaarheid en professionele fotografie. Bij een professionele website moeten deze onderdelen naadloos op elkaar aansluiten.

Onze websites zijn responsive of hebben een mobiele variant, waarmee ze goed worden getoond op mobiele telefoons en tablets. Tot slot lenen onze websites zich hierdoor bij uitstek voor goede (online) marketing.
Bel ons
Adres