Werkzaamheden

Project

Schuurhuis

Vraag

Schuurhuis verkoopt en verhuurt klein en groot gereedschap, zowel voor de infra- als de groensector. Binnenkort verhuist Schuurhuis naar een grotere locatie waar ze een breder aanbod kunnen aanbieden, aangezien het bedrijf snel groeit. Ze hadden een logo, maar dit was te sterk gericht op stratenmakers. Omdat Schuurhuis meerdere doelgroepen bedient, wilden ze graag een logo wat breed inzetbaar is en het bedrijf naar een hoger niveau tilt. Een logo waarmee ze klaar zijn voor de toekomst.

Resultaat

We hebben een strak logo ontworpen wat breed inzetbaar is en past bij Schuurhuis. Daarnaast hebben we de complete huisstijl verzorgd. We hebben signing voor het pand (gevel, vlaggen, etc.), advertentiesets, signing voor de bedrijfswagens en diverse verpakkingsmiddelen ontworpen. Om ervoor te zorgen dat Schuurhuis relevant en zichtbaar blijft voor de doelgroep, plaatsen we wekelijkse content op de Social Media en verzenden we eens per maand een nieuwsbrief.

De klant is erg tevreden met en trots op hun logo. Doordat ze de huisstijl op veel plekken laten terugkomen, zijn ze goed zichtbaar en herkenbaar voor hun eigen klanten. Zo is Schuurhuis klaar voor de toekomst.

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.

    Bel ons
    Adres
    ×