Werkzaamheden

Project

Restaurant Amuse

Vraag

Restaurant Amuse op ’t Harde vroeg ons een nieuwe website te ontwerpen. De huidige website was verouderd en verdiende een make-over met meer aandacht voor producten, arrangementen en mogelijkheden op locatie. Ook vroegen de eigenaren Pim en Vera ons om het 25-jarig jubileum van het restaurant extra aandacht te geven op de nieuwe website.

Resultaat

We startten met het bepalen van de inhoud van de website en de menustructuur. Daarna gingen we aan de slag met een eerste ontwerp. Na een enthousiaste goedkeuring op het eerste design, namen we een interview af met Pim en Vera voor het schrijven van de teksten op de website. Gelijktijdig werden ook professionele foto’s gemaakt door onze fotograaf. Toen dat gereed was konden we starten met de technische bouw van de website en werden alle teksten en foto’s in de website gezet.

Met als resultaat een duidelijke website die de passie en huiselijkheid van het restaurant uitstraalt. Websitebezoekers krijgen een goede indruk van de gerechten en de verse producten waarmee Restaurant Amuse werkt. Ook is er volop aandacht voor arrangementen, Amuse op locatie en het 25-jarig jubileum. Bekijk het resultaat op www.restaurantamuse.nl

Vragen?

Laat je gegevens hier achter dan zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bureau Hanze.
    Bel ons
    Adres
    ×