LAAT JEZELF ZIEN LAAT JEZELF ZIEN

Wil je
een online magazine? een fysieke brochure? een glossy magazine? een unieke bedrijfsfolder?


Ja, dat wil ik!

veertjes Brochures en magazines
veertjes Offline en online
veertjes Teksten
veertjes Fotografie
veertjes Drukwerk en verspreiding
Als full service communicatiebureau kennen wij alle mogelijkheden om een boodschap tot leven te laten komen. Met een aansprekend design, doelgerichte inhoud, aansprekende teksten en sfeerversterkende fotografie.

Oog voor detail

Details, typografie, kleuren, titels, bladritme, fotografie en de juiste balans tussen tekst en beeld. Het zijn dé aspecten die een magazine of brochure ontwerp bijzonder maken. Onze ervaren designers hebben oog voor deze onderdelen en maken ontwerpen passend bij het doel van het communicatiemiddel en de huisstijl van het bedrijf. We denken ook mee met de inhoud. Met doelgroepgerichte en pakkende teksten komt jouw boodschap over bij de lezer. En laat dat nou precies je doel zijn.

Wij werken o.a. voor de volgende klanten:


Hoe maken wij brochures en magazines?

Inventariserend gesprek

Tijdens een eerste gesprek bespreken we jouw wensen. Wat wil je communiceren, met wie en hoe? Samen bepalen we welk communicatiemiddel daar het beste bij past. Dit kan een brochure, magazine, folder of flyer zijn. We stellen het formaat en aantal pagina’s vast en nemen de inhoud door. Moet de toon formeel of informeel zijn? En kies je bijvoorbeeld voor een online magazine of wil je deze fysiek verspreiden?

Ontwerpen

Na het eerste gesprek gaan wij voor je aan de slag met een eerste ontwerp. We houden hierbij rekening met de huisstijl. Onze designers letten hierbij op typografie, kleurgebruik en fotografie. We zorgen dat het ontwerp volledig aansluit op de huisstijl van jouw organisatie. Liever een onafhankelijke uitstraling? Ook dat is mogelijk, we geven het ontwerp dan een eigen identiteit.

Teksten schrijven

Een brochure of magazine kan nog zo mooi zijn, maar als de eerste zin niet aanspreekt, gaat die de prullenbak in. Dat is natuurlijk zonde. Een goede tekst is er een waarvan de lezer eigenlijk niet eens doorheeft, dat hij aan het lezen is. Zo’n tekst waarbij de lezer even vergeet wat hij aan het doen was. Je hebt hem te pakken. Om dit te bereiken kun je het schrijven van teksten overlaten aan onze ervaren tekstschrijvers. Zij schrijven pakkende teksten op basis van (telefonische) interviews. Zijn er al teksten beschikbaar die wilt gebruiken in het brochure ontwerp? Dan kunnen wij die ook voor je redigeren.

Fotografie

En vergeet ook het beeld niet. Een brochure, folder of magazine volstouwen met tekst spreekt je lezer niet aan. Met bijpassende foto’s versterk je jouw boodschap en voeg je sfeer en gevoel toe. Ook met animaties, icoontjes of grafieken verduidelijk je de boodschap voor je lezers. Wij werken samen met erkende fotografen die jouw boodschap weten te versterken met professionele beelden.

Brochures en magazines maakten we al voor:

Correctieronde

Hij is klaar! Dan is het tijd voor een laatste check. Wil je die foto liever op een andere pagina? Of klopt het adres op de achterkant niet? Al deze laatste aanpassingen voeren wij door tijdens de correctieronde. We maken het magazine of brochure ontwerp definitief.

Drukwerk

Alle puntjes staan op de i. Jouw magazine, brochure, folder of poster is klaar om gepubliceerd te worden. Dit kan online (denk aan een online magazine), maar natuurlijk ook fysiek. In dat laatste geval verzorgen wij ook het drukwerk voor je. Binnen enkele dagen is het drukwerk binnen en zorgen wij dat het bij de juiste persoon terecht komt.

Verspreiding

Ook de verspreiding van jouw magazine of brochure nemen wij uit handen. We werken met onze vaste verspreiders en kunnen op postcodeniveau de verspreiding bepalen.

Ontwerp brochure of magazine

Wil jij een offline of online magazine, brochure of ander middel inzetten voor jouw bedrijf? Van ontwerp tot fotografie, inhoud en drukwerk. Wij verzorgen het allemaal voor je. Bel of mail ons gerust voor het maken van eerste afspraak.  

Bel ons
Adres
×